title

תזונה אינטגרטיבית מותאמת אישית

20 יול 2014, על ידי adi ב הרצאות תזונה

מומלץ כהרצאת המשך להרצאה- כוחו של המזון

לאחר שלמדנו מה חשוב שיהיה נוכח בתזונה היומית שלנו לבריאות והרגשה מיטבית, נעמיק את הלמידה על איכויות של מזונות, סוגי מזונות ודרכי הבישול המתאימים לנו.

  •  תזונה אינטגרטיבית– נלמד על עיקרי גישות תזונה מובילות לפי רפואות מסורתיות (איורוודה, רפואה סינית) לצד גישות עדכניות (טבעונות, פלאו, Raw food), ואיך ניתן לקחת מכל גישה את הדברים שמתאימים לנו
  • איכויות של מזונות– מה האיכות של ירקות עליים מול ירקות שורש? מה השוני בין סוגי דגנים וקטניות? ואיך ניתן להתאים את אותן איכויות למצב הרוח שלנו והרגשתנו הפיזית
  • ניפוץ מיתוסים על תזונה בריאה– מהי תזונה בריאה באמת? האם קינואה זה מזון בריאות? האם שייק ירוק מתאים לכולם? ומה לגבי 'שומנים בריאים' כמו טחינה, אגוזים ואבוקדו?
  • מעבר ממזון בריא למזון המתאים עבורי– כל אחד יאבחן את סוג המזג שלו וילמד על סוגי המזונות ודרכי הבישול המתאימות לו