title

סדנת מתוקים בריאים

טבע האדם להשתוקק למזונות מתוקים משחר ההיסטוריה. יחד עם זאת המתוק של הטבע שונה לגבי ממתוקים מעובדים עליהם גדלנו.

בסדנא נבין יותר לעומק מה מושך אותנו למתוק,
ננפץ מיתוסים לגבי מתוקים בריאים כמו חטיפי אנרגיה, סוכר חום וכד',
וניתן רעיונות לשדרוג מתוקים וממתיקים בריאים, לבחירה טובה ומאוזנת יותר.

נדגים הכנה של:

  • סמודי מחלב שקדים שנכין במקום, הל, בננות ותמרים
  • מאפינס גזר בננה וקשיו ובראוניז
  • טפיוקה בחלב קוקוס עם פירות העונה
  • ממרחי שוקולד וחלבה ביתים
  • גלידת קוקוס, אננס ופרי טרופי

סדנת הבישול מועברת בהנחיה משותפת של השף הטבעי – גיל הררי ויועצת התזונה האינטגרטיבית- עדי סוקול-קצירי

תמונות מסדנאות מתוקים קודמות:

להתרשמות מעדויות מעובדים

למתכונים מתוקים בריאים