קיץ

פולנטה מתירס טרי מזן מתוק

04.07.2018 ב ארוחות ערב, ללא גלוטן, עונות, קיץ

הבשורה האמיתית של הקיץ הזה הוא הזן המתוק של התירס. ברגע שאני מניחה עליו את ידי, מתעוררת בי מייד השראה להכין פולנטה נימוחה ומהירה לילדים לארוחת הערב. אם לא מצליחים להשיג את הזן המתוק, חכו לפעם הבאה.   מצרכים להכנת הפולנטה   חבילה של 5…

אין תגובות להמשך קריאה

שניצל טופו ותירס

04.07.2018 ב ארוחות צהרים, קטניות, קיץ, קציצות

דרך טובה לגוון לילדים את השניצל הביתי היא להציע שניצל מתירס, שמשלב גם חלבון איכותי כמו טופו. כל כך קל להכין את זה בבית, שאין שום סיבה להתפשר על שניצל תירס תעשייתי. מצרכים להכנסה למעבד מזון: 200 גרם טופו חתוך לקוביות גסות גרגירי תירס מקלח…

אין תגובות להמשך קריאה

סלט תירס ושעועית אדומה

04.07.2018 ב ארוחות ערב, ללא גלוטן, סלטים, קיץ

סלט שמזכיר לי את מקסיקו: צבעוני, חי ובועט, מלא שמחת חיים. השעועית האדומה מכילה חלבון איכותי מהצומח וסיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע. אם תשרו את השעועית 24 שעות ותבשלו עד ריכוך, לא צפויות להיות תופעות לא נעימות אחרי.. וכמובן אפשר תמיד לקצר תהליכים אם רוצים…

אין תגובות להמשך קריאה

קרטיב שוקולד קוקוס טבעוני

02.10.2018 ב מתוקים בריאים, קיץ

כל מאכל אצלי שמשלב קרם קוקוס זו חגיגה. הניסוי הזה יחד עם שוקולד מריר ומעט סירופ מייפל, הניב את אחד הקרטיבים המפנקים והבריאים שיצאו לי, הגרסה הבריאה של קרטיב 'מגנום'. קבלו: מצרכים: חבילה של חצי ליטר קרם קוקוס בקופסת קרטון ללא חומר משמר וללא תוספת…

אין תגובות להמשך קריאה

תבשיל ירקות של קיץ

02.10.2018 ב ארוחות צהרים, ירקות שורש, סוף הקיץ, קטניות, קיץ

זה תבשיל ירקות שמלווה בצורה מושלמת בכל ארוחה, ותמיד כיף שיש סיר ממנו במקרר. היתרון שניתן להכינו ממגוון ירקות שיש לכם בבית, ושהוא מחזיק כ4 ימים במקרר, ולכן מומלץ להכינו בסופ"ש, ולשמור אותו כתוספת מזינה לימות השבוע. התבשיל גם מקסים לאירוח. לגיוון הארוחות, מומלץ להגישו…

אין תגובות להמשך קריאה

מוקפץ אטריות ביצים וסינטה

26.08.2018 ב ארוחות ערב, חלבון מהחי, קיץ

אוכל אסייתי הוא הבחירה המועדפת עלי ביום קיץ חם. הבחירה העדיפה, אם מתאפשר, היא להכין בבית, שהרי אז אנחנו שולטים בכמות ובאיכות הרוטב שנשים. היתרון במוקפץ שאפשר לגוון עם שלל הירקות הזמינים לנו בבית, וזמן ההכנה קצר ומהיר, ועל כן מדובר במנה מושלמת לארוחת צהרים/ערב…

אין תגובות להמשך קריאה

לביבות תירס וירק

04.07.2018 ב ארוחות ערב, ללא גלוטן, קיץ, קציצות

לעיתים בערבים שיש לי חשק לגוון את החביתה שהילדים האוהבים, אני ממציאה לביבות ירק מהירות, שמרגשות אותי לפתע. והכיף הגדול בלביבות ירק שכיף לקחת אותן לכל יציאה מחוץ לבית, ולאכול לצד גביע יוגורט וירקות מיני. מצרכים: גרגירי תירס מופרדים מקלח אחד1 גזר מגורר דק 1…

אין תגובות להמשך קריאה

גלידות אינסטנט טבעיות

21.06.2018 ב מתוקים בריאים, פירות, קיץ

שאלו אותנו על דוכן גלידות טבעיות לימי הקיץ או סדנא להכנת גלידות במסגרת happy hour בחברה שלך תנסו את אחד המתכונים ומבטיחה לכם שתתאהבו. שילוב של טעם מנצח ופשטות הכנה, הופכים את המתכונים האלו לנגישים וישימים בכל בית, שרוצה להתענג על גלידה מרכיבים בריאים, ללא…

אין תגובות להמשך קריאה

פודינג צ'יאה

14.05.2018 ב ארוחות בוקר, ללא גלוטן, מתוקים בריאים, קיץ

ההשרייה של זרעי צ'יאה, שעשירים באומגה 3 ובשומן בריא, יחד עם חלב שקדים למשך לילה, מייצרת מרקם של פודינג סמיך, בשל התכונה של זרעי הצ'יאה שסופחים נוזלים, ובשל כך מצוינת גם לטיפול בעצירות. הפודינג יכול להוות תחליף מרענן, קליל ומהיר לדייסת בוקר בחודשי הקיץ, או…

אין תגובות להמשך קריאה

גלידת אוכמניות ואסאי טבעית

21.06.2018 ב בלוג מתכונים, מתוקים בריאים, קיץ

אין יותר כיף מלהכין ביום קיץ חם גלידה קרה ומפנקת, ולראות גם את הילדים מתענגים, ממרכיבים טבעיים בלבד, ללא כל רגשות אשם. כל שצריך זה להקפיא בשיא העונה פירות קפואים ושיהיה לנו בלנדר טוב בבית. מצרכים: חצי כוס אוכמניות קפואות ו/או חבילת אסאי (100 גרם) –…

אין תגובות להמשך קריאה