מוזלי אסאי

24 יול 2014, על ידי adi ב 'מזונות על' (Superfoods), ארוחות בוקר

pic2-300x223

נתקלתי במוזלי הזה בקפה כרכור והתאהבתי.

פרי האסאי* נחשב ל'מזון על', עשיר בנוטריאנטים ונוגדי חמצון.

הנה הגרסה הטבעונית:

מערבלים בבלנדר את האסאי הקפוא עם מעט מים או חלב שקדים. מוסיפים תמר, בננה וחופן אגוזי קשיו, למרקם קרמי ומפנק.

מגישים עם גרנולה ופירות העונה חתוכים וג'וג'י בריס* מעל.

*ניתן להשיג בחנויות טבע. ניתן להמיר בפירות יער קפואים.