פשטידת ירקות טבעונית

באדיבות השף הטבעוני גיל הררי
פשטידת ירקות זו אופציה נהדרת לאכול יותר ירקות בתזונה היומית ומהווה פתרון זמין, שניתן תמיד להפשיר ולאכול במקום או לקחת לעבודה.

מרכיבים:

4 קישואים
3 גזרים
חצי כרישה
שליש כרוב לבן
כוס קמח חומוס
2 כפות זרעי דלעת
שמן קוקוס בכבישה קרה
מלח ופלפל

אופן הכנה:

  • מגרדים עם פומפיה את הקישוא והגזר
  • מחממים במחבת כ5 דקות את כל הירקות
  • מוסיפים מלח ומעט פלפל שחור,מסננים את הנוזלים
  • שמים בקערה, מוסיפים את הקמח חומס זרעי דלעת
  • מעבירים לתבנית משומנת במעט שמן קוקוס
  • אופים ב170 מעלות כ45 דקות