גספצ'ו קיצי

27 יול 2014, על ידי adi ב מרקים, מתכונים, עלים ירוקים, קיץ

2014-06-27 21 46 52

החידוש של הגספצ'ו הזה הוא התוספת של הירוקים והאגוזים, ללא לחם

באדיבות השף גיל הררי

מצרכים (ל- 4 מנות):

מלפפון

4 עגבניות מתוקות

זוקיני

עלי תרד מ2 גבעולים

גבעול סלרי (ללא העלים)

חופן אגוזי מלך

4 שיני שום

כמה עלי בזיליקום

כף חומץ בן יין לבן ושמן זית כתית מעולה

קוביות קרח

בלנדר/ מעבד מזון

אופן הכנה:

  • טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון/ בלנדר עד לקבלת מרקם אחיד. מגישים בכוסות מרטיני או קעריות קטנות או לפתניות עם קוביית קרח, מלפפון קצוץ ושמן זית.

השאר תגובה