דייסה בצנצנת

הילדים הקטנים שלי מבקשים כמעט כל בוקר דייסת קווקר.
בזכותם אני נהנית גם מהדייסה ולוקחת איתי לדרכים בצנצנת.
5-7 דקות הכנה בלבד, ומובטחת לכם דייסה עשירה, חמה, קלה מאוד לעיכול בשל הסיבים המסיסים שיש בשיבולת שועל,
עשירה בחלבון ושומן בריא. תוספת האוכמניות הקפואות מעשירה את הדייסה בנוגדי חמצון. חגיגה שלמה בצנצנת.


מצרכים לאדם:
4 כפות קווקר דק / קווקר גס
1/2 כוס מים + 1/4 כוס חלב סויה/שיבולת שועל/חלב אורגני
רבע כפית קינמון טחון
כף אוכמניות קפואות

  • מבשלים על אש נמוכה בסיר כ5 דקות עד למרקם דייסתי. מערבבים מדי פעם.
  • אם משתמשים בקווקר גס מומלץ להשרות במים בלילה, ובבוקר לסנן את מי ההשרייה (בעיני הקווקר הגס יותר טעים ופחות דייסתי)
  • מעבירים לצנצנת ומוסיפים את התוספות הבאות:

בננה בשלה פרוסה
כפית זרעי צ'יאה
כפית גוג'י בריס
כפית סירופ מייפל קנדי
3-4 אגוזים ושקדים שבורים / כפית זרעי חמניה
תאנה יבשה (דבלה) חתוכה / משמש אורגני