סלט אורז בר עם דלורית וגוג'י בריס

07 ספט 2015, על ידי adi ב ארוחות ערב, דגנים מלאים, סלטים

bbbמרכיבים:

כוס אורז בר מושרה לשעתיים במים קרים

כוס וחצי מים רותחים

חצי דלורית-החלק הקשה חתוך לקוביות קטנות

6 גבעולי סלרי בינוניים

עלה גדול של קייל קצוץ

10 עלי בזיליקום קצוצים

שליש כוס גוג'י בריס

כפית זרעי כוסברה כתושים

חצי כפית מלח

כף שמן קוקוס

שמן זית

אופן הכנה:

  • מבשלים את האורז עד לריכוך
  • מחממים שמן קוקוס במחבת
  • שמים את הדלורית והסלרי ומקפיצים ל כמה דקות. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל לעוד כ 5 דקות
  • מסירים את המכסה ומוסיפים את הקייל, בזיליקום, גוג'יס ותבלינים
  • מקפיצים לעוד כ 2 דקות ומכבים
  • מערבבים את תוכן המחבת עם האורז. מוסיפים מעט שמן זית ובודקים תיבול

המתכון באדיבות השף הטבעוני גיל הררי