לביבות כרובית ודלעת

07 דצמ 2017, על ידי adi ב בלוג מתכונים, ללא גלוטן, קציצות

חצי ק"ג כרובית חתוכה לפלחים אפויה (לאפות עד ריכוך כ20 דקות על חום בינוני 180 מעלות)
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות אפויה (לאפות באותה תבנית עם הכרובית, עד ריכוך כ20 דקות על חום בינוני 180 מעלות9
2 כפות בצל מאודה (לאדות במחבת עם כף 1-2 מים ומעט מלח)
2 שיני שום
2 כפות כוסברה
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
2 כפות שבבי קוקוס (לא חובה)
1 כפית מלח
חצי כפית אבקת קארי
חצי כפית כורכום
שליש כוס קמח אורז (או קמח כוסמין)

  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון. טוחנים למרקם חלק.
    שמים בקערה ומכניסים לשעתיים למקרר.
  • מחממים תנור ל 200 מעלות.
    לוקחים נייר אפייה משומן קלות בשמן זית, צרים קציצות בגודל בינוני.
    אופים בתנור למשך כ 25 דקות.
    מוציאים ונותנים להתקרר. הקציצות מתקשות בחוץ.

באדיבות השף גיל הררי