ממרח 'גבינת' שקדים טבעוני

31 אוג 2016, על ידי adi ב ממרחים

ממרח של השף גיל הררי, שאנחנו מכינים בסדנת ארוחת בוקר וזוכה להתלהבות גדולה.
עשיר בסידן בשל השקדים, טוב לכולם (לא רק לטבעוניים), פשוט להכנה, ונפלא גם לאירוח.

מצרכים:

145 גרם קמח שקדים

50 גרם קשיו מושרה ל3 שעות במים קרים

שן שום אחת

שליש כוס מיץ לימון

שליש כוס מים

3 כפות שמן זית

כף טימין או אורגנו טרי

חצי כפית מלח

_ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ __ _ _ _
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד שמתקבל מרקם חלק (בבלנדר המרקם חלק יותר)

מאכסנים בצנצנת סגורה בקירור.

מגישים עם לחם טוב או קרקר שיפון