אוזני המן מקמח כוסמין במילוי תמרים ושקדים

24 פבר 2015, על ידי adi ב מתוקים בריאים

באדיבות השף הטבעוני גיל הררי

לבצק

כוס קמח כוסמין
כף סילאן טבעי
2 כפות שמן קוקוס
2 כפות שמן זרעי ענבים
2 כפות רסק תפוחים

  • מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל גוש בצק
  • עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה

למלית

6 תמרים מג'הול
כוס שקדים מושרים ל8 שעות במים
כף קקאו טבעי או אורגני
כף וחצי רסק תפוחים
כפית תמצית וניל
כף גרידת לימון

  • טוחנים הכל במעבד מזון עד שמתקבל מרקם חלק

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל180 מעלות
  • לוקחים את הבצק ומרדדים עם מערוך לעובי של ס"מ
  • צרים עיגולים עם כוס בערך 5 ס"מ אורך על 5 ס"מ רוחב
  • שמים כפית מהמלית באמצע
  • סוגרים לצורת משולש כמו אוזן המן או כל צורה אחרת
  • מסדרים על נייר אפייה משומן ואופים 20 דקות