מוס שוקולד מאבוקדו

14 פבר 2017, על ידי adi ב ללא גלוטן, מתוקים בריאים

מוס שוקולד מוס שוקולדמפתיע כשרוצים להפתיע את האורחים או בן/ת הזוג. תנו להם לנסות לנחש מה הכוכב במתכון 🙂

מצרכים:

2 אבוקדו בשלים

4 כפות קקאו אורגני

כף שמן קוקוס בכבישה קרה

כפית תמצית וניל טבעית

קורט מלח

מעט פלפל קאיין או פפריקה חריפה

שוט של אספרסו

14 תמרים

חצי כוס מים

לקישוט: עלה נענע ותות

אופן הכנה:

  • מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר חזק. טוחנים עד שמתקבל מרקם חלק
  • מגישים בכוסות אספרסו- רצוי בשק זילוף ומקשטים בתות ועלה נענע. מקררים (לפחות שעה לפני אכילה)

המתכון באדיבות השף הטבעי גיל הררי