קרטיב "סולרו" קוקוס-מנגו

22 אוג 2020, על ידי adi ב בלוג מתכונים, מתוקים בריאים

שילוב מטריף של קרטיב קוקוס מנגו טרופי, לאוהבי ה"סולרו"

מצרכים:

500 מ"ל קרם קוקוס ללא חומרים משמרים וללא סוכר (עדיפות לאריזת קרטון- חשוב קרם קוקוס, ולא נוזל או מי קוקוס, כי אנחנו רוצים אחוזים גבוהים מהשומן של הקוקוס)

2 מנגו מקולפים וחתוכים – אחד לציפוי ואחד לטחינה

2 כפות דבש

אופן הכנה:

  • טוחנים את הקרם קוקוס יחד עם חצי מנגו ודבש, בבלנדר או בעזרת ממחה ידני
  • חותכים את יתרת המנגו לקוביות קטנות, מוסיפים לבלילה ומערבבים
  • מעבירים לתבניות קרטיב ומקפיאים למשך שעתיים
  • הכנת הציפוי- טוחנים את המנגו הנוסף לכדי מחית, מעבירים לכוס גבוהה, וטובלים כל קרטיב במחית.
  • מחזירים למקפיא עד שהציפוי מתייצב (כשעה)

*על אותו עיקרון אפשר להכין קרטיב "מגנום":

  • את הדבש מחליפים בסירופ מייפל או סוכר קוקוס
  • את המנגו מחליפים בשוקולד מריר 70%