פנקייק כוסמין, טף ושיבולת שועל

IMG-4500פנקייק לכל המשפחה שמשלב את שלושת סוגי הדגנים האהובים עלי, עשירים בחלבון ומזינים.

נפוץ אצלי בבית על בסיס שבועי.

מצרכים:

2/3 כוס קמח כוסמין מלא

1/3 כוס קמח טף (להשיג במחלקה ללא גלוטן)

2 כפות קווקר דק

כוס- כוס וחצי חלב סויה אלפרו לא ממותק / חלב שיבולת שועל

קמצוץ קינמון

1-2 כפות סירופ מייפל

2 כפות שמן קוקוס (לחמם למרקם נוזלי אם יש צורך)

*ניתן להוסיף לבלילה בננה בשלה אחת מעוכה

להגשה עם: פירות / אגוזים / שקדים / פירות יער טריים / ממרח שקדים

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל הרכיבים בקערה, מומלץ להשאיר לכמה דקות כדי לתת לקווקר לספוג את נוזלי הבלילה
  • מחממים כפית שמן קוקוס במחבת רחבה עם ציפוי מונע הידבקות
  • עם כף לוקחים מהבלילה ומניחים זה לצד זה במחבת, מטגנים עד להיווצרות בועות קטנות (כ2 דק')
  • הופכים להשחמה קלה גם מהצד השני

השאר תגובה