גלידת מנגו טבעונית

גלידה טעימה בטירוף באדיבות השף גיל הררי

רכיבים:

3 מנגו בשלים- מקולפים וחתוכים לקוביות גסות (במידה ומגישים מייד יש להקפיא אותם לפני)
כף שמן קוקוס בכבישה קרה
1/3 כוס חלב קוקוס של חברת Aroy-D (ללא חומרים משמרים)
5 תמרי מג'הול
2 כפות קשיו מושרה כשעה במי ברז ומסונן
אננס מיובש טבעי
1/4 כוס מים
חופן קרח

אופן הכנה:

  • טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר (מלבד הקרח)
  • במידה ומגישים מייד מוסיפים את הקרח, במידה ולא, מוותרים על הקרח ושמים בהקפאה בתוך תבניות קרטיב/קרח קטנות

את הגלידה הזו אנחנו מדגימים בסדנת מתוקים בריאים