מקושקשת טופו

04 אפר 2020, על ידי adi ב ארוחות ערב, ללא גלוטן, קטניות, קיץ

מתכון סופר פשוט, מהיר ונפלא לגיוון החביתה בערב. לא רק לטבעוניים!

המנה מספיקה ל2 אנשים ומכילה 26 גרם חלבון למנה לאדם אחד!

רכיבים:

300 גרם טופו מפורר בידיים לפירורים קטנים מושרה 10 דק' עם 2 כפות סויה, כפית אבקת כורכום ו2 כפות שמן זית
זוקיני חתוך גס
בצל סגול חתוך גס
3 פטריות חתוכות לפרוסות
עגבניה חתוכה
פלפל אדום חתוך לרצועות
צרור עלי כוסברה ו/או בזיליקום
אורגנו טרי או תימין
פלפל צ'ילי אדום חריף
3 שיני שום פרוסות

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומוסיפים את הירקות (ללא הכוסברה) עם כפית מלח ופלפל שחור, לאידוי עם מכסה סגור של 10 דק'
  • מוציאים את הירקות לקערה וצורבים את הטופו המגורר 5-6 דק', מערבבים מדי פעם
  • מוסיפים למחבת את הירקות, מוסיפים את הכוסברה/הבזיליקום, מערבבים. בודקים תיבול ומגישים.

כדאי להציץ גם במתכון לחביתת עדשים כתומות