סלט תירס ושעועית אדומה

04 יול 2018, על ידי adi ב ארוחות ערב, ללא גלוטן, סלטים, קיץ

סלט שמזכיר לי את מקסיקו: צבעוני, חי ובועט, מלא שמחת חיים.
השעועית האדומה מכילה חלבון איכותי מהצומח וסיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע.
אם תשרו את השעועית 24 שעות ותבשלו עד ריכוך, לא צפויות להיות תופעות לא נעימות אחרי..
וכמובן אפשר תמיד לקצר תהליכים אם רוצים להיות ספונטנים, עם שעועית אדומה מבושלת וקפואה כמו של סנפרוסט

מצרכים:

כוס שעועית אדומה/שחורה מבושלת כשעה (עד ריכוך) ומסוננת (או לבשל כמה דקות שעועית אדומה של סנפרוסט)
גרגירי תירס שהופרדו מקלח טרי, רצוי תירס מזן מתוק (כמו תירס גילי, כרמל יבולים, תירס אורגני)
1/2 פלפל אדום קצוץ דק
בצל סגול קטן חתוך לקוביות דקות
1/4 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צ'ילי אדום טרי חתוך דק
חופן עלי פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח הימלאיה דק
פלפל שחור טחון טרי

מערבבים את כל הרכיבים ומגישים לשולחן