פסטת ירקות מדלעת וזוקיני בסלסת עגבניות

24 פבר 2015, על ידי adi ב ארוחות ערב, ללא גלוטן, קיץ

spinalslicerאת הפסטת ירקות הזו מכינים עם מכשיר הנקרא: Spinal Slicer או במכשיר אחר שאתם משיגים. באדיבות השף הטבעוני גיל הררי

מרכיבים:

3 קישואים או זוקיני בגודל בינוני חצי דלורית- עדיף את החלק הקשה לסלסת עגבניות: 5 עגבניות בגודל בינוני 1/4 כוס שמן זית 2 שיני שום קומץ פלפל קיאן/ צ'ילי (לא לילדים) 12 עגבניות מיובשות לחות 1 כפית מלח 2 כפות פטרוזיליה כף עלי בזיליקום 3 תמרים מגולענים

אופן הכנה:

  • בעזרת מכשיר הספירלון מעבדים את הקישואים והדלורית עד לקבלת צורת אטריות פסטה דקות. לשפוך לקערת ההגשה
  • את כל שאר המרכיבים יש לטחון במעבד מזון עד שמתקבל מרקם חלק
  • לשפוך מעל לפסטה ולערבב