שלגונים תוצרת בית

26 מאי 2015, על ידי adi ב מתוקים בריאים, פירות, קיץ

כמות ל4-5 שלגונים קטנים/ באדיבות השפית שלי לרון

המתכון הזה הוא הפתרון לכל הפירות שאתם מרגישים שהולכים להתקלקל-  כל ה"דבש" של הבננות והתפוחים שקצת התעייפו הופכים לשלגון מעולה ליום קיץ חם

שלגון 1:

1 בננה בשלה

חצי תפוח

כוס יוגורט עזים

2 תמרים גדולים

שלגון 2:

פלח מלון

1/2 כוס חלב קוקוס (בקופסת קרטון ללא חומר משמר)

כף סילאן טבעי

שלגון 3:

קיווי בשל

אגס בשל

כוס מיץ תפוזים

כף דבש

 

*רצוי חלב קוקוס בקרטון של חברת Arroy-D ללא חומרים משמרים
טוחנים בבלנדר ויוצקים לכוסיות שוט קטנות שבמרכזן מקלות ארטיק. מקפיאים לכמה שעות, מחלקים לכולם ודואגים לשמור לעצמנו לפחות אחד בצד.