title

סדנאות בישול בריא תחרותיות

15 יול 2014, על ידי adi ב סדנאות בישול בריא

סדנאות הבישול התחרותיות שלנו מאפשרות לעובדים להתוודע באופן בלתי אמצעי ליופיו וטעמיו המרובים של המטבח הבריא, דרכי הבישול וחומרי הגלם, דרך עשייה וחוויה ייחודית.
הסדנא מתנהלת כתחרות בין 2 קבוצות, כאשר כל קב' נדרשת להכין 3 מנות, בזמן מוגבל ובעבודת צוות, תוך סיוע והנחייה שלנו.

גרסה1- שדרוג מנות קיימות לבריאות יותר

בסדנא זו העובדים בוחרים מבין רשימת מנות קיימות שהם נוהגים לאכול מדי יום בעבודה או בבית, וידרשו להציע שדרוגים בריאים יותר לאותן מנות
(כמו: נודלס, המבורגר וצ'יפס, אורז וקציצות, פסטה, פלאפל ועוד).
תוך התחשבות בשיקולים כמו: נוכחות ירקות במגוון צבעים, איכות השמנים והרטבים במנה, דרכי בישול עדינות יותר ועוד.

גרסה2- מזרח מערב- חיטה מול אורז

בסדנא זו כל קב' מקבלת חומר גלם אחד דומיננטי, ותידרש שיופיע כחומר גלם דומיננטי בכל אחת מהמנות.
קב' אחת תקבל את מוצרי החיטה ועיבודיה, כמו: פריקה, קוסקוס מלא, בורגול, כוסמין, סייטן ועוד
וקב' שנייה אורז ועיבודיו, כמו: אורז מלא, אורז פרא, אורז בר, אורז מתוק, אטריות אורז, דפי אורז ועוד

  • ניתן לשלב את הסדנא בליווי של יועץ ארגוני לאבחנת התקשורת הצוותית

להתרשמות מעדויות מעובדים