title

מטבח בישול בריא LIVE

דוכן הבישול הבריא שלנו מאפשר לעובדים להתוודע באופן בלתי אמצעי ליופיו וטעמיו המרובים של המטבח הבריא, דרכי הבישול וחומרי הגלם, דרך עשייה וחוויה ייחודית.
עמדות הבישול יהיו מחולקות ל-3 סבבים, כאשר בכל סבב מכינים 2 מתכונים. בכל עמדה יהיו מספר עמדות להשתתפות פעילה למי שרוצה.

תוך כדי הדגמת המתכונים ינתנו טיפים רבים ליישום הקשורים לנושא העמדה, התאמת חומרי הגלם לעונה, איכות שמנים, היכרות עם 'מזונות על' וסגולות עלים ירוקים, אופני חיתוך, התארגנות וייעול הזמן במטבח.

ההבדל בין דוכן בישול בריא לסדנאות בישול הוא שדוכן בישול מתאים לחברות גדולות בו יום הבריאות מתקיים בחלל פתוח כמו הלובי. יתרונו הוא בכך שעובדים רבים יכולים לקחת חלק בצפייה במתכון אחד או יותר, והדבר מאפשר גמישות ונוחות לעובד.

עמדת ממרחים בריאים

כוללת הדגמה וטעימות של ממרחי קטניות וירקות וממרחים מתוקים:

  • מסבחה משעועית לימה עם סלסלת עגבניות
  • פסטו עשיר בירוקים עם עגבניות מיובשות וגרעיני דלעת
  • ממרח שוקולד מאגוזי לוז וחלבה

ממרחים

צילום: שירן כרמל

עמדה אסייתית

כוללת הדגמה וטעימות של:

  • סלט פפאיה ואטריות שעועית
  • מוקפץ אטריות אורז שחורות, חלב קוקוס וירקות העונה

עמדת דגנים וקטניות

כוללת הדגמה וטעימות של:

  • תבשיל אורז פרא עם חומוסים, בטטה, שקדים וקייל/ טאבולה קינואה, רימונים, שקדים ועשבי תיבול
  • תבשיל כתומים עם שעועית אזוקי בחלב קוקוס/ תבשיל מאש מונבט ואזוקי עם עגבניות בטחינה

wildrice

עמדת מגולגלים

כוללת הדגמה וטעימות של:

  • עלי קולארד ממולאים עם ירקות מוקפצים ברוטב טחינת סלק
  • ספרינג רול עם אטריות שעועית, דלעת ספגטי ושיטאקי

springroll

עמדת מתוקים בריאים

כוללת הדגמה וטעימות של:

  • גלידת אננס, קוקוס ואפרסמון
  • מוס שוקולד מפתיע

מוס שוקולד

 

*ניתן לתת אופציות שונות למתכונים ולהוסיף תחנות כמו תחנה 'מה במזווה הבריא, אוכל בריא שילדים אוהבים' ועוד

לעיון בהצעה לדוכן בישול בריא לט"ו בשבט

להתרשמות מעדויות מעובדים

צרו עימנו קשר לקבלת הצעת מחיר מפורטת