title

סדנת בישול בריא עונתית

14 יול 2014, על ידי adi ב מגוון סדנאות בישול לבחירה

סדנת בישול עונתית, מקנה בסיס טוב ופרקטי להיכרות עם אבני היסוד של המטבח הבריא, ליישום בבית ובסביבת העבודה. הדגש במתכונים הינו על קלות הביצוע לצד רעיונות לגיוון ושילובים מחומרי גלם זמינים וקלילים, המתאימים לעונה.

טעימה מהמנות שנכין בעונת הקיץ:

  • ספרינג רול אסייתי
  • מוקפץ אטריות אורז שחורות עם טופו וירקות העונה
  • טאבולה קינואה ואמרנת עם שעועית שחורה וירוקים עונתיים
  • טפיוקה עם חלב קוקוס, סברס ותאנים
  • גלידת אננס, קוקוס וליצ'י/מנגו

טעימה מהמנות שנכין בעונת החורף:

  • עלי מניפת קולארד ממולאים ברוטב טחינת-סלק
  • תבשיל אורז פרא וחומוסים עם ירקות שורש
  • ירקות שורש ודלועים כתומים בחלב קוקוס עם שעועית אזוקי יפנית
  • סלט עליים עונתי עשיר
  • מוס שוקולד ייחודי

להתרשמות מעדויות מעובדים