פודינג צ'יה

16 יונ 2020, על ידי adi ב Uncategorized

הצ'יה היא 'סופר פוד' עשירה באומגה 3 ובסידן. הצ'יה מתנפחת עם המגע עם הנוזל (בדומה לטפיוקה) ומסייעת לעיכול מהיר.

יש האוהבים לגוון את ארוחת הבוקר עם פודינג צ'יה או לשמור אותו כקינוח מפנק לאחה"צ.

קלות ההכנה שלו הכוללת השריית הזרעים בנוזל למשך לילה הופכת אותו לקל מאוד ליישום לאנשים עסוקים.

מצרכים:

3 כפות זרעי צ'יה

½  כוס חלב שקדים

¼ כוס קרם קוקוס (ללא סוכר)

½  כפית תמצית וניל איכותית

¼ כפית קינמון

הצעה לתוספות להגשה מעל:

פרוסות בננה

כמה שקדים או אגוזים

2 כפות פירות יער קפואים

שבבי קוקוס טבעיים

שמים את כל הרכיבים בצנצנת, מערבבים, מוסיפים את התוספות מעל ומשאירים לנוח במקרר למשך לילה

אם סמיך מדי, מוסיפים עוד חלב שקדים בבוקר