יעוץ תזונתי במטבחוני החברה

חברות מקצות משאבים רבים באספקת כיבוד לרווחת העובדים במטבחונים, במהלך השהות בחדרי הישיבות, ובשעות הערב, מתוך הבנה כי לעובדים שלנו דרושים מקורות אנרגיה זמינים שיסייעו לצלוח שעות ארוכות של עבודה תוך שמירה על יעילות וריכוז.
בפועל, מה שקורה לרוב הוא שההיצע העומד לרשות העובדים, מורכב ממזונות העשירים בסוכר, שמנים תעשייתיים (חלקים מוקשים), חומרים משמרים, מייצבים וחומרי טעם וריח, העושים את הפעולה ההפוכה בדיוק.

אנחנו מציעים ייעוץ מקצועי וליווי מתמשך הכולל בניית תמהיל מאוזן, טעים ובריא לרווחת העובדים, תוך התייחסות לגבולות תקציב, ובשיתוף מלא של העובדים.
אין זו חוכמה לשדרג את ה'בייגלה' ל'בייגלה מקמח מלא', או להציע 'פירכיות אורז', אלא להוביל ולתקשר שינוי אמיתי, כזה שיעשה בשיתוף ולשביעות רצון מירבית והערכה של העובדים (אנחנו עומדים על אחוזי שביעות רצון של למעלה מ-85%).

בליווי מקצועי צמוד של יועצת הבריאות והתזונה, עדי סוקול קצירי, שליוותה בתהליך זה עד להצלחתו והטמעתו בארגונים רבים, בהם:
NSO, Nice, Iron Source, Texas Instruments, Medtronic, Storenext, Cyber-Ark, Sarine Technologies, Tufin etc

התהליך כולל:

  • דוח המלצות מפורט כולל דוח חישובים ודוח הזמנות ועבודה מול ספקים קיימים
    תוך שמירה על מסגרת תקציב קיימת
  • תקשור בקפיטריה כולל מתכונים מהירים להכנה מתוך ההיצע במטבחון
  • סימון תזונתי על גבי אריזות לבחירות מושכלות ועוד