סדנת בישול בריא לחורף

זמן סדנה: שעה וחצי

מספר משתתפים: 40

סוג סדנה: סדנא פעילה

בחורף אנחנו נמשכים למזונות מחממים ומחזקים, כדוגמת תבשילים ומרקים.
הסדנא מתקיימת בפורמט של סדנא פעילה ובהשתתפות העובדים, בהנחיה של שף ויועצת בריאות. ניתן לקיימה גם בפורמט בזום.
הסדנא כוללת הכנה משותפת של המתכונים לצד הסברים על ערכים תזונתיים ושימוש בחומרי גלם עונתיים.

בסדנא נכין 3 סוגי מתכונים לבחירה:

  • מרק ויאטנמי או מרק כתומים בחלב קוקוס
  • תבשיל אורז אדום, חומוסים וירקות שורש
  • תבשיל כוסמת ובורגול עם טופו, אגוזי מלך, ערמונים ובטטה
  • סלט ירוקים עשיר ברוטב אבוקדו ועשבי תבלין
  • תבשיל אורז מלא עם ירקות כתומים, טופו וקארי
  • מוס שוקולד מפתיע