סדנת בישול בריא קייצית

זמן סדנה: שעה וחצי

מספר משתתפים: 40

סוג סדנה: סדנא פעילה

בקיץ אנחנו נמשכים למזונות מקררים, קלים לעיכול, בדגש על מוקפצים וסלטים בשילוב חומרי גלם עונתיים.
הסדנא מתקיימת בפורמט של סדנא פעילה ובהשתתפות העובדים. ניתן לקיימה גם בפורמט בזום.

בסדנא נכין שייק עונתי לפתיח או גלידת סורבה לקינוח ו3 סוגי מתכונים לבחירה, כדוגמת:

  • רייס רול ירקות ברוטב אסייתי
  • ירקות וטופו בחלב קוקוס וקארי על מצע אטריות שעועית
  • סלט אטריות שעועית, אצות וירוקים
  • מוקפץ ירוקים ואטריות סובה