הגרסה הבריאה לארטיק מגנום שוקולד, ולא פחות מפנקת. כ"כ פשוט להכין בבית, שחייבים לנסות.
מצרכים
500 מ"ג קרם קוקוס (עדיפות לאריזת קרטון ללא חומר משמר וללא תוספת סוכר)
3 כפות סירופ מייפל טבעי
2 כפות אבקת קקאו
130 גרם שוקולד מריר 70%
3 כפות חלב שקדים/סויה/שיבולת שועל – להמסת השוקולד
אופן הכנה
- טורפים או טוחנים את קרם הקוקוס עם המייפל ואבקת קוקוס בעזרת מטרפה או ממחה ידני או בלנדר
- קוצצים 30 גרם (1/3 חבילה) של שוקולד מריר לקוביות קטנות ומוסיפים לבלילה. מקפיאים בתבניות קרטיב.
- כעבור כ3 שעות, מכינים את הציפוי- ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם 3 כפות חלב שקדים/סויה, בשיטת בן מארי (או במיקרו). מעבירים לכוס גבוהה ומחכים שיתקרר.
- מוציאים את הקרטיבים וטובלים במטבל שוקולד, מחזירים לתבניות קרטיבים ומקפיאים לעוד כשעה, עד שהציפוי קופא.