ארטיק "מגנום" שוקולד קוקוס

הגרסה הבריאה לארטיק מגנום שוקולד, ולא פחות מפנקת. כ"כ פשוט להכין בבית, שחייבים לנסות.

מצרכים

500 מ"ג קרם קוקוס (עדיפות לאריזת קרטון ללא חומר משמר וללא תוספת סוכר)
3 כפות סירופ מייפל טבעי
2 כפות אבקת קקאו
130 גרם שוקולד מריר 70%
3 כפות חלב שקדים/סויה/שיבולת שועל – להמסת השוקולד

אופן הכנה

  • טורפים או טוחנים את קרם הקוקוס עם המייפל ואבקת קוקוס בעזרת מטרפה או ממחה ידני או בלנדר
  • קוצצים 30 גרם (1/3 חבילה) של שוקולד מריר לקוביות קטנות ומוסיפים לבלילה. מקפיאים בתבניות קרטיב.
  • כעבור כ3 שעות, מכינים את הציפוי- ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם 3 כפות חלב שקדים/סויה, בשיטת בן מארי (או במיקרו). מעבירים לכוס גבוהה ומחכים שיתקרר.
  • מוציאים את הקרטיבים וטובלים במטבל שוקולד, מחזירים לתבניות קרטיבים ומקפיאים לעוד כשעה, עד שהציפוי קופא.

פורסם ב ספטמבר 6, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *