גבינת קשיו ושקדים

מתכון באדיבות השף גיל הררי וקוצר מחמאות רבות בסדנת כריך בריא. המתכון הוא לא רק לטבעוניים, ומתאים כמטבל מהמם לאירוח לצד הקרקר זרעים שלנו.

מצרכים

200 גרם קשיו מושרה למשך שעה במים קרים ומסונן

50 גרם שקדים טחונים (קמח שקדים)

שן שום אחת

שליש כוס מיץ לימון

שליש כוס מים

3 כפות שמן זית

כף עלי טימין, אזוב או אורגנו טרי

חצי כפית מלח

אופן הכנה

  • טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד למרקם חלק
  • מחזיק כ4 ימים בקירור בקופסא אטומה

פורסם ב אוקטובר 17, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *