גלידה טבעונית המכילה את השילוב הטרופי המהמם של מנגו, אננס וקוקוס. מכינים מפירות קפואים, טוחנים ומגישים מייד.
מצרכים
3 מנגו בשלים- מקלפים, חותכים לקוביות גסות ומקפיאים לילה קודם
כף שמן קוקוס בכבישה קרה
1/3 כוס קרם קוקוס (עדיפות לקופסת קרטון ללא חומרים משמרים)
5 תמרי מג'הול
2 כפות קשיו טבעי מושרה למשך 20 דקות במים ומסונן ממי ההשריה
3 פרוסות אננס מיובשים
חופן קרח
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים פרט לקרח
- מוסיפים את הקרח, טוחנים שוב ומגישים מייד.