גספאצ'ו

מרק עגבניות קר בערב קיץ חם, חלום! חריף כמו שצריך, עם מלח גס אטלנטי ושמן זית איכותי. מי צריך יותר מזה? מתכון שאנחנו מכינים בבית על בסיס שבועי.

מצרכים

6 עגבניות בשלות
פלפל אדום
בצל קטן
2 שיני שום
פלפל צילי אדום טרי
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מים
2 כפות חומץ תפוחים אורגני
2 פרוסות עבות של לחם מאתמול
מלח ופלפל שחור- לפי הטעם
להגשה- מלפפון, שמן זית, מלח גס

אופן הכנה

  • טוחנים בבלנדר עד מרקם חלק
  • מקררים למשך שעה במקרר (אפשר גם להכין יום קודם)
  • מגישים בכוסות גבוהות עם כפית מלפפון קצוץ, מעט שמן זית מעל וכמה גרגירי מלח גס

פורסם ב ספטמבר 27, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *