אלתור מוצלח של ארוחת צהרים כשהיה לי מאש מונבט במקרר.
מצרכים
כוס מאש מונבט או מבושל
בצל קצוץ
2 שיני שום
4 עגבניות מקולפות קצוצות
4 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
1/4 כפית כמון
מלח, פלפל שחור
1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל בשמן זית עד שנהיה זהוב, כ5 דקות
- מוסיפים את השום לדקה
- מוסיפים את העגבניות הקצוצות ל-5 דק' בישול
- מוסיפים את המאש המונבט והכמון ל-10 דק' בישול
- בתום הבישול מוסיפים את הטחינה הגולמית, מערבבים היטב ומגישים עם כוסברה קצוצה