מאש בטחינה ועגבניות

אלתור מוצלח של ארוחת צהרים כשהיה לי מאש מונבט במקרר.

מצרכים

כוס מאש מונבט או מבושל
בצל קצוץ
2 שיני שום
4 עגבניות מקולפות קצוצות
4 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
1/4 כפית כמון
מלח, פלפל שחור
1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים

אופן הכנה

  • מטגנים את הבצל בשמן זית עד שנהיה זהוב, כ5 דקות
  • מוסיפים את השום לדקה
  • מוסיפים את העגבניות הקצוצות ל-5 דק' בישול
  • מוסיפים את המאש המונבט והכמון ל-10 דק' בישול
  • בתום הבישול מוסיפים את הטחינה הגולמית, מערבבים היטב ומגישים עם כוסברה קצוצה

פורסם ב אוקטובר 15, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *