ממרח עשבים חריף ונפלא, מסייע לסלק ליחה. אני אוהבת לאכול אותו עם לחם שיפון רוסי כבד, ובשילוב עם ממרח חומוס ביתי או לאבנה עזים.
מצרכים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
2 מקלות סלרי חתוכים
כפית ג'ינג'ר טרי
2 שיני שום
2 פלפלים ירוקים קטנים חריפים
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
שליש כוס שמן זית
אופן הכנה
- שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים למרקם חלק
- מעבירים לקופסא אטומה, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר (מחזיק מעמד מספר ימים בקירור)