ממרח סחוג

ממרח עשבים חריף ונפלא, מסייע לסלק ליחה. אני אוהבת לאכול אותו עם לחם שיפון רוסי כבד, ובשילוב עם ממרח חומוס ביתי או לאבנה עזים.

מצרכים

צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
2 מקלות סלרי חתוכים
כפית ג'ינג'ר טרי
2 שיני שום
2 פלפלים ירוקים קטנים חריפים
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
שליש כוס שמן זית

אופן הכנה

  • שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים למרקם חלק
  • מעבירים לקופסא אטומה, מכסים בשמן זית ושומרים במקרר (מחזיק מעמד מספר ימים בקירור)

פורסם ב אוקטובר 10, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *