מקושקשת טופו וירקות

מתכון סופר פשוט, מהיר ונפלא לגיוון החביתה בערב. לא רק לטבעוניים!

המנה מספיקה ל2 אנשים ומכילה 26 גרם חלבון למנה לאדם, לכן זו בחירה מצוינת אחרי פעילות ספורטיבית.

מצרכים

300 גרם טופו מפורר בידיים לפירורים קטנים מושרה 10 דק' עם 2 כפות סויה, כפית אבקת כורכום ו2 כפות שמן זית
זוקיני חתוך גס
בצל סגול חתוך גס
3 פטריות חתוכות לפרוסות
עגבניה חתוכה לקוביות
פלפל אדום חתוך לרצועות
צרור עלי כוסברה ו/או בזיליקום
כף אורגנו טרי או תימין
פלפל צ'ילי אדום חריף
3 שיני שום פרוסות

אופן הכנה

  • מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומוסיפים את הירקות (פרט לעשבי התבלין) עם כפית מלח ופלפל שחור, לאידוי עם מכסה סגור של 10 דק'
  • מוציאים את הירקות לקערה וצורבים את הטופו המגורר 5-6 דק', מערבבים מדי פעם
  • מוסיפים למחבת את הירקות, מוסיפים את הכוסברה/הבזיליקום, מערבבים. בודקים תיבול ומגישים.

פורסם ב ספטמבר 5, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *