ספגטי ירקות קיץ וסלמון

זו הדרך שאני אוהבת לאכול מנה של פסטה- מקפיצה ירקות עם שום, צ'ילי, שמן זית, רצועות סלמון, הרבה ירוקים, וקצת מהפסטה של הילדים

מצרכים

100 גרם דג סלמון טרי פרוס לרצועות דקות
4 שיני שום פרוסות
פלפל צ'ילי פרוס ללא הגרעינים
זוקיני פרוס לעיגולים דקים
כוס שעועית ירוקה או ברוקולי או אפונה מבושלים (אפשר של סנפרוסט)
חופן עגבניות שרי חצויות (אני אוהבת להוסיף בשביל הצבע גם עגבניות שרי צהובות)
בצל סגול קטן פרוס דק
גרידת לימון ומיץ מלימון שלם
1/4 כוס יין לבן יבש (לא חובה)
חופן עלי בייבי תרד
עלי בזיליקום
חופן ספגטי או פסטה מבושלת

אופן הכנה

  • במחבת רחבה או ווק מחממים 3 כפות שמן זית
  • מוסיפים את הבצל, השום ופלפל צ'ילי לטיגון של 2 דקות
  • מוסיפים את רצועות הסלמון ומטגנים 2 דקות מכל צד, ומעבירים לקערה
  • מחממים שוב מעט שמן זית, מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת הלימון והיין הלבן ומביאים לרתיחה
  • מוסיפים את טבעות הזוקיני ועגבניות השרי
  • כעבור 2 דקות, מוסיפים את השעועית הירוקה/ברוקולי/אפונה וגרידת הלימון, מערבבים עם הירקות
  • מוסיפים חזקה את הסלמון והפסטה, מטבלים היטב עם פלפל שחור ומלח גס
  • מוסיפים חופן עלי בייבי תרד ובזיליקום, מערבבים ומסירים מהגז

פורסם ב ספטמבר 5, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *