פנקייק כוסמת ובננה

פנקייק משודרג שילדים אוהבים מקמח כוסמת עשיר בסיבים תזונתיים, חלבון, מגנזיום וסידן.

מצרכים

יבשים:
6 כפות גדושות של קמח כוסמת ירוקה
3 כפות קווקר דק
כפית שטוחה אבקת אפיה (ללא אלומיניום)
כפית שטוחה קינמון טחון
רטובים:
כוס חלב שיבולת שועל
כף ממרח שקדים או שמן קוקוס מומס
בננה בשלה מעוכה (או גביע קטן של רסק תפוחים טבעי)
כף סירופ מייפל קנדי

אופן הכנה

  • מערבבים את היבשים והרטובים בקערות נפרדות
  • שופכים את היבשים לקערה של הרטובים בהדרגה תוך כדי ערבוב ומערבבים היטב
  • מחממים היטב מחבת נון סטיק על חום נמוך, שמים כפית שמן קוקוס ושמים כף מהבלילה לכל פנקייק (ניתן כמה במקביל)
  • כשמופיעות בועות הופכים לצד השני לעוד דקה של טיגון
  • מגישים עם סירופ מייפל בצד, אוכמניות קפואות ותותים בעונה

פורסם ב אוקטובר 17, 2020

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *