לאוהבי קוקוס ומנגו, זה קרטיב מושלם!
מצרכים
500 מ"ל קרם קוקוס ללא חומרים משמרים וללא סוכר
(חשוב קרם קוקוס, ולא נוזל או מי קוקוס, כי אנחנו רוצים אחוזים גבוהים מהשומן של הקוקוס)
3 מנגו מקולפים וחתוכים – אחד לציפוי, אחד לטחינה ואחד חתוך לקוביות קטנות
2 כפות דבש
אופן הכנה
- טוחנים את הקרם קוקוס יחד עם מנגו ודבש, בבלנדר או בעזרת ממחה ידני
- חותכים מנגו לקוביות קטנות, מוסיפים לבלילה ומערבבים
- מעבירים לתבניות קרטיב ומקפיאים למשך שעתיים
- הכנת הציפוי- טוחנים את המנגו הנותר לכדי מחית, מעבירים לכוס גבוהה, וטובלים כל קרטיב במחית.
- מחזירים למקפיא עד שהציפוי מתייצב (כשעה)