שייק אבוקדו, קיווי ואננס

שייק ירוק חורפי שהכין השף גיל הררי באחת מעמדות השייקים שלנו לניסיון, והתאהבנו בחמיצות וברעננות שלו. השייק עשיר בויטמין C וויטמין E. כדאי להכין!

מצרכים

1 אבוקדו בשל מקולף ומגולען

2 קיווי בשלים מקולפים

מצקת אננס קפוא

חופן קטן של עלי נענע (ללא גבעולים)

חופן עלי תרד תורכי או בייבי תרד

2 כפות דבש

מיץ מחצי לימון

1/2 כוס חלב שקדים ללא סוכר

1/2 כוס מים

קוביות קרח

אופן הכנה

  • טוחנים בבלנדר למרקם חלק. שותים מייד.

פורסם ב מרץ 9, 2022

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *