פרי הפפאיה עשיר באנזימים המסייעים לעיכול חלבונים, מסייעים לפעולת מעיים ולמניעת עצירות, בפרט על קיבה ריקה.
השילוב שלו עם משמש או בננה בעונה יחד עם מי קוקוס מעניקים לו טעם טרופי בגוון כתום מושלם.
מצרכים
1/2 פפאיה מקולפת וחתוכה גס
1 בננה בשלה טריה או קפואה
5 משמשים מגולענים או מלון כתום או מנגו – בהתאם לעונה
כוס מי קוקוס ללא חומרים משמרים וללא סוכר
2 עלי חסה
חופן קטן של עלי נענע
כף דבש לא מחומם
קרח ומים לפי הצורך
אופן הכנה
- טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר למרקם חלק ושותים מייד