שלוק תות, קוקוס ודבש

בסוף עונת החורף כשהתותים בשיאם, והמחירים צונחים, זה הזמן להקפיא את התותים לצורך הכנת שייקים או קינוחים, או להכין מהם קרטיבים או שלוקים טבעיים, פשוטים ונפלאים.

מצרכים

1/2 ק"ג תותים טריים
500 מ"ל קרם קוקוס בקופסת קרטון
3 כפות דבש

 

אופן הכנה

  • מבשלים את הקרם קוקוס בסיר קטן עד לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך 5 דקות.
  • בזמן שהקרם קוקוס מתבשל, קוטמים את העלים של התותים ושמים בבלנדר.
  • מוסיפים לסיר את הדבש, מערבבים ומכבים. ומחכים 10 דקות עד שיתקרר מעט.
  • טוחנים בבלנדר את התותים יחד עם קרם הקוקוס והדבש.
  • ומוזגים לתבניות קרטיב או שקיות שלוקים. שומרים במקפיא.

פורסם ב מרץ 9, 2022

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *