סמודי בול אביבי

אני מאוהבת בסמודי בול הזה! יש בו שילוב מושלם של חמיצות ורעננות ובנוסף הוא סופר בריא ומפתיע. עשיר בויטמין C, עם צבע ירוק מהפנט. את הסמודי אנחנו מכינים בעמדת סמודי בולס עם מעט נוזל, שימוש בפירות קפואים יחד עם שומן בריא (במקרה זה אבוקדו!), מה שמקנה לו את המרקם הסמיך והמפתיע. האכילה עם כף, בשילוב עם פירות העונה לקישוט מעל, הופכים את הסמודי לארוחה מספקת לבוקר או כפינוק של אחה"צ.

מצרכים

2 קיווי חצויים, קלופים וקפואים
1/2 זוקיני קפוא חתוך לפרוסות
1 מצקת אננס קפוא או בננה קפואה
1/2 אבוקדו (חוצים את האבוקדו ומסירים בעזרת כף ישר לבלנדר)
1 חופן עלי בייבי תרד
1/2 לימון סחוט
1 כף דבש
1/3 כוס חלב שקדים

אופן הכנה

  • טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד למרקם חלק
  • מעבירים לקערה ומקשטים עם פירות חתוכים, זרעי צ'יאה, שבבי קוקוס וכד'

פורסם ב מרץ 31, 2024

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *